Personvernerklæring

Vi i likemychoice respekterer og legger vekt på spørsmål som grenser til kundenes personvern. Denne nettbaserte personvernerklæringen beskriver derfor typene personopplysninger vi samler inn på www.likemychoice.com (her referert til som "nettstedet"), hvordan vi bruker informasjonen vi har til rådighet, med hvem vi deler den og de mange valgene som er tilgjengelige for brukere av nettstedet vårt angående vår bruk av denne informasjonen. Vi beskriver også tiltakene vi tar for å beskytte sikkerheten til informasjonen og hvordan du kan kontakte oss for å gjennomgå vår personvernpraksis ytterligere.

INFORMASJON VI SAMLER inn

Typene personlig informasjon vi krever fra brukere av nettstedet vårt inkluderer, men ikke begrenset til, følgende:

  • Kontaktinformasjon – (som navn, postadresse, telefonnummer og e-postadresse);
  • påloggingsinformasjon for nettstedet;
  • betalingsinformasjon (kortbetalingsdetaljer osv.);
  • kjøps- og transaksjonsinformasjon (inkludert serienumre for urregistrering);
  • og annen personlig informasjon som finnes i innhold som brukere gir, for eksempel gjennom vår live chat-funksjon.
  • Informasjon vi samler inn på automatiserte måter

Når du bruker nettstedet vårt, kan vi samle inn viss informasjon på automatiserte måter, ved å bruke teknologier som informasjonskapsler, nettserverlogger, web-beacons og JavaScript.

Informasjonskapsler er filer som nettsteder sender til datamaskinen din eller annen Internett-tilkoblet enhet for å identifisere nettleseren din unikt eller for å lagre informasjon eller innstillinger på enheten din. Nettstedet vårt kan bruke informasjonskapsler (som HTTP-informasjonskapsler) og andre typer lokal lagring (som nettleserbasert eller plugin-basert lokal lagring). Nettleseren din kan fortelle deg hvordan du skal bli varslet når du mottar visse typer informasjonskapsler og hvordan du begrenser eller deaktiverer dem. Vær imidlertid oppmerksom på at uten at informasjonskapsler godtas, kan det hende du ikke kan bruke alle funksjonene på nettstedet vårt eller andre nettsteder og nettjenester.

I forbindelse med innsamling av informasjon gjennom informasjonskapsler, kan våre nettservere logge informasjon som enhetstype, operativsystemtype, nettlesertype, domene og andre systeminnstillinger, samt språket systemet ditt bruker og landet og tidssonen. hvor enheten din befinner seg. Nettserverloggene kan også registrere informasjon som adressen til nettsiden som henviste deg til nettstedet vårt og IP-adressen til enheten du brukte til å koble til Internett. De kan også logge informasjon om din interaksjon med nettstedet, for eksempel sidene du besøker på nettstedet. For å kontrollere hvilke webservere som samler inn informasjon på automatiserte måter, kan vi plassere tagger som vanligvis kalles "web beacons" på nettsidene våre. "web beacons" er små filer som kobler nettsider til bestemte webservere og deres informasjonskapsler. Vi kan også sende instruksjoner til enheten din ved å bruke JavaScript eller andre dataspråk for å samle informasjonen beskrevet ovenfor og andre detaljer om interaksjonene dine på nettstedet. Vi kan bruke tredjeparts nettanalysetjenester på nettstedet vårt, slik som Google Analytics, Adobe Omniture og Channel Intelligence. Disse tjenesteleverandørene hjelper oss med å analysere hvordan brukere engasjerer og bruker nettstedet. Informasjonen som samles inn for dette formålet (inkludert din IP-adresse eller annen informasjon som samles inn på automatiserte måter) vil bli avslørt til eller samlet inn direkte av disse tjenesteleverandørene. For å lære mer om å velge bort disse leverandøraktivitetene, klikk på den relevante lenken nedenfor:

Noen nettlesere og enheter lar deg kringkaste en preferanse som du ikke ønsker skal "spores" på nettet. For øyeblikket endrer vi ikke opplevelsen din basert på om et slikt signal sendes.

 

HVORDAN VI BRUKER INFORMASJONEN VI SAMLER INN

Vi kan bruke informasjonen beskrevet ovenfor for å:

  • Levere produkter og tjenester;
  • opprett og administrer kontoen din; behandle betalingen din;
  • sende deg kataloger og annet reklamemateriell;
  • kommunisere med deg og administrere din deltakelse i spesielle arrangementer, programmer, tilbud, undersøkelser og markedsundersøkelser;
  • svar på dine henvendelser;
  • utføre dataanalyser (inkludert anonymisering og aggregering av personlig informasjon);
  • drifte, evaluere og forbedre virksomheten vår (inkludert utvikling av nye produkter og tjenester; forbedre og forbedre våre produkter og tjenester;
  • administrere kommunikasjonen vår;
  • analyse av våre produkter og tjenester;
  • og utføre regnskap, revisjon og andre interne funksjoner);
  • beskytte mot, identifisere og forhindre svindel og annen ulovlig aktivitet, krav og andre forpliktelser;
  • og overholde og håndheve gjeldende juridiske krav, relevante industristandarder og våre retningslinjer
  • Vi kan også bruke informasjonen på andre måter som vi vil gi spesifikk varsel om når vi samler dem inn.

I tillegg bruker vi informasjon som samles inn via automatiserte midler til formål som (i) å tilpasse brukernes besøk på nettstedet vårt, (ii) levere innhold (inkludert reklame) skreddersydd for brukernes interesser og måten brukerne våre surfer på. gjennom nettstedet vårt, og (iii) administrere nettstedet vårt og andre aspekter av virksomheten vår. Vi kan også bruke denne informasjonen til å gi deg annonser om produktene våre når du surfer på nettstedet vårt og andre nettsteder. Siden vår er ikke laget for å svare på "ikke spor forespørsler fra nettlesere".

INFORMASJON VI DELER

Vi selger eller avslører ikke personlig informasjon vi samler inn om deg, bortsett fra det som er beskrevet og angitt i denne personvernerklæringen på nett. Vi kan dele personlig informasjon med tjenesteleverandører som utfører tjenester på våre vegne basert på våre instruksjoner. For eksempel fungerer Neiman Marcus Direct som vår oppfyllelsesagent. Vi autoriserer ikke tjenesteleverandørene våre til å bruke eller avsløre informasjonen med mindre det er nødvendig for å utføre tjenester på våre vegne eller overholde alle juridiske krav som er oppfylt. Vi kan også dele visse personlige opplysninger med våre tilknyttede selskaper for formålene beskrevet i denne personvernerklæringen på nett. I tillegg kan vi dele personlig informasjon med tredjeparter hvis produkter eller tjenester kan interessere deg. Vi kan også dele personlig informasjon med tredjeparts databaseleverandører som andre selskaper kan bruke til egne formål, inkludert markedsførings- og reklamekampanjer. Du har rett til å forhindre utlevering av informasjonen din i forbindelse med en markedsføringsdatabase. Følgelig kan du når som helst, gratis, motsette deg bruken av din personlige informasjon i forbindelse med en markedsføringsdatabase eller trekke tilbake ethvert samtykke du tidligere har gitt oss, og vi vil bruke dine preferanser etter hvert som vi går videre. Hvordan velge bort - Hvis du ikke ønsker at din personlige informasjon skal brukes i forbindelse med en markedsføringsdatabase for direkte markedsføringsformål, kan du velge bort ved å kontakte oss som angitt i "Hvordan kontakter du oss"-delen av denne online Personvernerklæring, med forespørselen din om å bli fjernet tydelig angitt.

I tillegg kan vi avsløre informasjon om deg (i) hvis vi er pålagt å gjøre det i henhold til lov eller juridiske prosesser, (ii) til rettshåndhevende myndigheter eller andre offentlige enheter, og (iii) når vi mener avsløring er nødvendig eller hensiktsmessig for å forhindre fysisk skade eller økonomisk tap, eller i forbindelse med etterforskning av mistenkt eller faktisk uredelig eller ulovlig aktivitet. Vi forbeholder oss også retten til å overføre personopplysninger vi har om deg i tilfelle vi selger eller overfører hele eller deler av vår virksomhet eller eiendeler (inkludert i tilfelle omorganisering, oppløsning eller avvikling).

MELDING TIL BEBOERE I CALIFORNIA

I den grad det kreves av gjeldende lov, kan innbyggere i California be oss om å gi dem (i) en liste over visse kategorier av personlig informasjon som vi har avslørt til tredjeparter for deres direkte markedsføringsformål i løpet av det umiddelbare foregående kalenderåret, og (ii) identiteten til disse tredjepartene For å komme med denne forespørselen kan innbyggere i California kontakte oss som spesifisert i avsnittet Hvordan kontakte oss nedenfor.

DINE RETTIGHETER OG VALG

Vi tilbyr deg visse valg i forbindelse med personopplysningene vi samler inn fra deg. For å oppdatere innstillingene dine, be oss om å fjerne informasjonen din fra e-postlistene våre eller sende inn en forespørsel, vennligst kontakt oss som angitt i Hvordan kontakte oss-delen av denne personvernerklæringen på nett. I den grad det er gitt av loven i din jurisdiksjon, kan du be om tilgang til personopplysningene vi oppbevarer om deg eller be om at vi korrigerer, endrer, sletter eller blokkerer informasjonen ved å kontakte oss som angitt nedenfor. Der det er gitt ved lov, kan du trekke tilbake ethvert samtykke du tidligere har gitt oss eller motsette deg når som helst på legitime grunner mot behandlingen av dine personopplysninger, og vi vil bruke dine preferanser fremover.

DATAOVERFØRINGER

Vi kan overføre personopplysningene vi samler inn fra deg gjennom nettstedet til andre land enn landet der informasjonen opprinnelig ble samlet inn, inkludert til USA. Disse landene har kanskje ikke de samme databeskyttelseslovene som landet der du opprinnelig ga informasjonen. Når vi overfører informasjonen din til andre land, vil vi beskytte denne informasjonen som beskrevet i denne personvernerklæringen på nett.

HVORDAN VI BESKYTTER PERSONOPPLYSNINGER

Vi opprettholder administrative, tekniske og fysiske sikkerhetstiltak utformet for å beskytte den personlige informasjonen du har oppgitt på nettstedet mot utilsiktet, ulovlig eller uautorisert ødeleggelse, tap, endring, tilgang, avsløring eller bruk.

LINKER TIL ANDRE NETTSIDER

Vår side kan gi lenker til andre nettsteder for din bekvemmelighet og informasjon. Disse nettstedene kan fungere uavhengig av oss. Koblede nettsteder kan ha sine egne personvernerklæringer eller retningslinjer, som vi sterkt anbefaler at du leser gjennom. I denne grad eies eller kontrolleres ikke alle tilknyttede nettsteder av oss, vi er ikke ansvarlige for nettstedets innhold, bruk av nettsidene eller personvernpraksisen til nettsidene.

OPPDATERINGER TIL VÅR PERSONVERKMERKNAD PÅ NETTET

Denne personvernerklæringen på nett kan oppdateres med jevne mellomrom og uten forvarsel til deg for å gjenspeile endringer i vår personlige informasjonspraksis. Vi vil legge ut et fremtredende og godt synlig varsel på nettstedet vårt for å varsle deg om eventuelle vesentlige endringer i vår nettbaserte personvernerklæring og angi øverst i varselet når den sist ble oppdatert.

HVORDAN KONTAKTER DU OSS

Hvis du har spørsmål eller kommentarer om denne personvernerklæringen på nett, eller hvis du vil at vi skal oppdatere informasjonen vi har om deg eller dine preferanser, vennligst kontakt oss på e-post på contact@likemychoice.com.

.